12.3.2014

Vessa uudistui...

Meillä on tehty vessaremppaa.
Vessa oli ahdas ja kaapit ei mahtunu aukeamaan kunnolla. Kaapinovet liian romanttiset, lattiassa saumaus peestä ja seinät kamalat!
Alunperin mulla oli tarkotus haastaa itteni ja tehä remppa nolla budjetilla, mutta lipsuin ja ajattelin että tehään ny kunnolla ku tehään ja haaskasin noin apauttiarallaa 100e siihen altaineen, tapeteineen ja maaleineen, valoineen ja muine tykötarpeineen... Muut löytyi kotoa, kuten Ikean metallinen kaappi, josta tehtiin allaskaappi. Peltiä löytyi pihalta, hyllyt on tehty puutavarasta mitä tuttu toi polttopuuksi, Lattiasta rapsutin vanhan saumauksen ja uuden saumauksen kanssa se näyttää melkein uudelta :)

Laitetaan nyt ekka nää ennen kuvat...  Näissä ei kyllä oikeen näy ne kaameet kuluneet vaaleet puujäljitelmälevyseinät :DTässä kuvassa vielä kesken, mutta tässä näkyy valkoinen saumaus... Ihan totta luulin et se on vaaleenharmaa, mutta kun aloin työstää niin huomasin että sehän onki valkonen. On siis ollu todella pinttynytki :D
ja tälläinen siitä tuli... Mää kyllä tykkään! Ja valaistus on tommonen hiukan hämyinen ledeillä, mutta silti siellä näkee hyvin meikkaillakkin. P-kyltti muutti tänne ja sopii hyvin. P niinku kakka ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti