2.11.2013

Halloween


Meillä pidettiin eilen lasten halloween bileet :)
Ektempore idea iski keskiviikkona kauppareissulla ja ehotin lapsille et haluaisko ne pitää bileet.
Ei tarvinnu houkutella ja päätettii pitää ne perjantaina. Poika sai kutsua kuusi kaveria.
Järkkääminen oli ihan huippukivaa... lapset askarteli innoissaan ja mitä ideoita niiltä pulpahtelikaan, mutta myös itse juhlat olivat tosi kivat :D

Talo oli koristeltu ja herkut oli teeman mukaisia... Zombien veri boolia, katkenneita sormia, lohikäärmeen silmiä, haamun muffinseja, pääkallo murskaa, noita akan kynsiä, hämiskiekkoja ja vampyyrin hampaita.
Leikittiin tuolileikkiä halloween musan tahtiin, oltiin ulkona taskulamppupiilosta, haamuhippaa ja kurkattiin varaston mörköä.
Varaston oveen poika teki kyltin "Kurkkaa jos uskallat" Sisällä istui hämyvalossa kiikkustuolissa Darth Vader kypärä päässä. Vaderilla oli nyrkkeilyhansoissaan "ota jos uskallat" rasia jossa oli silmämuna suklaakarkkeja.

Pojat on niin mukavia että niiden kans on kiva touhuta ja kun ne vielä tuossa iässä ottaa äitin ja iskänkin mukaan leikkeihin... ei mee kauan ku me oltas tosi noloja naamareissamme :D


Lehtipöydän kaukaloon laitettiin fairyvettä ja öljyä. Päällä oli kyltti "Varoitus, syövyttävää ja myrkyllistä vettä (et uskalla koskea)" Martti kissa kävi sopivasti pureskelemassa muovisammakolta jalkoja... Pirpanaa tämä kiinnosti kovasti ja se sitä sammakkoa uitteli tuolla lillussa ja katto aina että onko se "syöpyny" lisää :DMukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti