8.11.2011

Mansikkapökät meijän pikku "Eemelille"

Kirpparilta ostin muka itelle hupparin ja se oli kyllä niin levee että ei istunu yhtään päälle... joten siitä tuli ompelusmatskua ja tietysti meijän rymy-iita sai mansikkapökät :)

Eikö se ookki ihan Eemelin näkönenki... ainaki meillä sattuu ja tapahtuu! Eilen tämä pikkuneiti päätti olla säästöpossu ja nielaisi viissenttisen... Odottelemme vaippaan tavaraa josko se olis vaikka kasvanu korkoa ;) Tovi on jo vierähtänyt siitäkin kun tämä samainen Iitanen pisti päänsä jumiin tuoliin ja en vaan yksinkertasesti saanu sitä irti siitä... Nyt sille voi jo nauraa, mut sillon oli kyllä äitillä sydän kurkusa ja hätä kädessä. Isoveli lohdutteli pientä sillä aikaa kun äiti haki tallista sahan ja en oo muuten ikänä sahannu niin nopeesti ku sillon!!!! Selkänojaton tuoli on yhä muistona tästä :D Muutama päivä sit se suuttu mulle ja kädet puuskassa huus "En oo minä sinun tyttö, Minä isin tyttö" Lapset on ihania!!! (Ja nyt kun muistelen niin isovelillä oli kans pienenä pää jumissa... nimittäin pöntön pienentimen tunki päähän ja siinä sitte käänneltiin ja väänneltiin että saatiin poika vapautettua :))
Voisinki haastaa kaikki lukijat joilla lapsia kertomaan parhaita kommelluksia ja sutkautuksia lasten suusta...?

4 kommenttia:

 1. Kävin ja tuun aamulla uudestaan. Kaikkia ihanoja juttuja sulla täällä taas mitkä on jääny lukematta =P Hyvää yötä <3

  VastaaPoista
 2. Noniin, täällä taas. Supersuloiset housut!!

  Miten muksut kokoajan laukoo jotain suustaan mutta nyt ei tuu mieleen ainuttakaan 8) Meillä ei kyllä ikinä oo jääty mihinkään jumiin :D

  VastaaPoista
 3. Anna sinä uskollinen lukija :D Kiitos ihanista kommenteista!!!

  VastaaPoista