17.10.2011

vauvapeitto valmistui...

Tänään valmistui vauvapeitto. Minttu tyttöselle menossa tietenkin. Saas nähdä tuleeko tää pukin konttiin vai annanko jo aijemmin ;)
Värit on luonnossa vähän hempeemmät ku kuvissa. Lärpäkkeissä on muovia vanun kanssa, joten ne rapisevat. Samoin "kissa". Pupun sisällä on helistin ja pinkkejä kukkasia voi vaikka tunnustella :)

Esitelläänpä myös pikku Nellin tämän päiväinen kirppisaarre... Neiti ku on jo kauan höpöttänyt sateenvarjosta. Mun mielestä tossa on aika kiva kuosi :)...sit löyty myös kiva Holly Hobbie lautanen, josta tuli ihan oma lapsuus mieleen :)
ja paljon muuta... kun sai kympillä kassillisen.

Mielenpäällä olis kokeilla ommella Nelli neiti muumifanille jonkinlaista pikkumyy versiota. Vaikka sinne pukinkonttiin jos onnistuu ;)

1 kommentti:

  1. Supersuloinen peitto!! <3 Ja ihanoja kirppislöytöjä :) Toi sateenvarjo on hieno!!! Meillä sateenvarjo leikit on kans niin in ..minimanissa myytiin hello kitty varjoja reilulla viidellä eurolla ja pojalle kaivoin mun vanhan halinallet varjon ..niitten alla täällä nyt sitten illasta toiseen kökötetään :D :D

    VastaaPoista